woensdag 3 juni 2009

Van Antwerpen naar Amsterdam

Ik ben net terug van een fantastisch weekend in een Amsterdam hotel. Een stedentrip in Amsterdam is slechts een korte vlucht weg. Er is een groot aanbod van hotels om uit te kiezen, uit gelegenheidsaankopen hotels in Amsterdam centrum, aan boetiek luxe hotels in Amsterdam . Mijn stedentrips naar Amsterdam was gevuld met rustige waterwegen, met bomen omzoomde grachten en krom puntgevels stad huizen. Amsterdam stelt te hebben meer bezienswaardigheden op loopafstand dan enige andere stad in de wereld, waardoor het een ideale stad breken bestemming. Vele duizenden mensen komen om te verblijven in een hotel in Amsterdam van elk jaar. U kunt alleen begrijpen dit volledig zodra u hier.

Tijdens mijn verblijf in een hotel in Amsterdam Ik wil al mijn frustratie van de laatste paar maanden (ik werkte ook bloedige veel) verder. Het verkennen van het nachtleven was zeker op mijn lijst. Er is het Rembrandtsplein met haar democratie nachtleven, Leidseplein met nachtleven als respectabele of schandalig als je het wilt. Mijn hotels in Amsterdam is dicht bij het bruisende nachtleven, zodat ik niet over te nemen van een auto of taxi te krijgen waar ik moest zijn.

Voor diegenen die niet weten, ik woonde er voor vier jaar en was niet terug in bijna zes. Dus in veel opzichten ben ik van mening Amsterdam naar mijn tweede thuis. En de herinneringen zojuist haasten tijdens mijn tijd in die Amsterdam hotels.

Geen opmerkingen: