maandag 27 april 2009

Logeren in een hotel in Parijs, de lichtstad














Wat dacht je van een vakantie in een hotel in Parijs, dichtbij de pittoreske wijk Montmartre, de Moulin Rouge, het Louvre en het Centre Pompidou, de imposante Eiffeltoren, de prachtige parken en de eeuwenoude monumenten? De Franse hoofdstad is de stad van het licht, de liefde, de kunst en cultuur,…Parijs... De lichtstad, de wereldstad, stad van magie, stad van romantiek... Parijs wordt al eeuwenlang door vele bezoekers bewonderd. Niet te verwonderen, een verblijf in een Parijs hotel garandeert u immers van ontzettend veel toeristische hoogstandjes, en dan hebben we het nog in het minst over de Eiffeltoren.















Nee, vanuit je hotel in Parijs passeer je zo voorbij duizenden kleurrijke etalages, standjes en kraampjes, heerlijk gastronomische restaurantjes, gezellige bars, superinteressante musea, enz... Ook kun je als afwisseling met je kamer in je hotel in Parijs, een van de 400 parken die de stad rijk is, gaan bezoeken. De hoofdstad van ‘La Douce France’ is niet voor niets de drukst bezochte stad in de hele wereld. Parijs is dan ook een echte wereldstad, een metropool van hetzelfde kaliber als pakweg Londen, New York of Tokio.

Wie kiest voor een hotel Parijs kiest dus meteen voor een ideale citytrip bestemming, of je nu natuurliefhebber bent, graag shopt of liever gewoon eens heerlijk niets doet! De keuze aan hotels Parijs is echt bijzonder groot maar in wat volgt kun je alvast kennismaken met een paar hotels, waar ikzelf in de loop der jaren ben gepasseerd. Alvast veel leesgenot!

Geen opmerkingen: