maandag 21 juni 2010

Antwerpen, Antwerpen: Wereldstad ...

Zin in een weekendje Antwerpen? Kijk op BoekUwHotel.be voor de beste last minute hotel deals, je leest bovendien heel wat toeristische info over Antwerpen!

Antwerpen, een wereldstad vol verrassingen

In het stadscentrum van Antwerpen vindt u vele hotels. Het is ontzettend makkelijk om vanuit uw hotel de prachtige stad en het wereldcentrum voor diamant te verkennen. Of u in Antwerpen verblijft voor zaken of geniet van een heerlijk dagje vakantie, Antwerpen heeft altijd wel iets verrassend.

Door de grote keuze aan hotels in Antwerpen vindt u altijd wel een hotel die in uw prijscategorie valt. Vergis je niet, Antwerpen heeft ook een aantal kleinere hotels te bieden die men zeker niet voorbij mag gaan, hieronder vindt u een aantal van deze kleinere hotels in Antwerpen die zeker een bezoekje waard zijn. De meeste hotels in Antwerp zijn eerlijk geprijst. Goedkoop in het weekend en iets duurder in de drukke week.

Antwerpen heeft bepaalde voordelen vergeleken met een verblijf in Brussel. Brussels is een veel drukkere stad en dat merk je. De prijzen van de hotels in Brussel zijn dikwijls ook overdreven wat een hotel in Brugge of Anwerpen veel aantrekkelijker maakt.

Reistijd vanuit Brussels bedraagt ongeveer een 40-tal minuten met de trein, Brugge is wel iets verder gelegen maar dan krijg je er uiteraard het middeleeuws karakter gratis bij. Vanuit Bruges neemt het wel een dik uur in beslag om in Antwerpen te komen.

Antwerpen is zeker en vast een bezoekje waard al is het maar voor een aangenaam weekendje shoppen.

Antwerpen is een stad zonder weerga en zeker en vast de moeite om te bezoeken. Het is niet hetzelfde dan Brugge en Brussel maar toch heeft het iets unieks. Als diamantstad en als havenstad is Antwerpen al wereldvermaard, dus dit is gewoon een stad die je moet bezoeken.

Geniet van de ervaring Antwerpen.